PENGENALAN

SINAR ZAMDURRANI ditubuhkan pada tahun 2005 dengan hasrat untuk bersama-sama memperjuangkan serta memartabatkan PENGUBATAN KEROHANIAN ISLAM berpandukan AL-QURAN dan SUNAH.

Syarikat ini berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan nombor pendaftaran (001719718-T) di bawah bidang perniagaan “Perubatan Traditional Secara Islam”

Pada awal penubuhan, Sinar Zamdurrani mula bertapak di Bandar Tasek Selatan Sungai Besi dan pada tahun 2009 berpindah ke Velodrom Business Park di Jalan Cheras Bt 4 berhampiran Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM).

Pengasas Sinar Zamdurrani adalah En Helmy Nizam bin Johan merupakan seorang pengamal yang berdaftar dengan nombor ahli GP000871 di bawah Gabungan Pertubuhan Pengamal Perubatan Tradisional Melayu (GAPERA)

Penasihat 1 Sinar Zamdurrani adalah Ustaz Dato' Sharhan Bin Safie yang banyak memberi tunjuk ajar di dalam bidang ilmu pengubatan Islam.

Penasihat 2 Sinar Zamdurrani adalah Ustaz Kamarul Hawadis yang banyak memberi tunjuk ajar di dalam bidang pengurusan ilmu pengubatan Islam.

Penasihat 3 Sinar Zamdurrani adalah Ustaz Mohd Ali Sabri yang banyak memberi tunjuk ajar di dalam bidang pengurusan Umrah & Haji.

Zamdurrani@Facebook